O nama
Z-interijeri

Tvrtka Z - INTERIJERI j.d.o.o. nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva vlasnika Zorana Grgokovića u djelatnosti graditeljstva, uređenja interijera i proizvodnje namještaja. Specijalizirana za adaptacije svih vrsta objekata, uređenja interijera i izradu namještaja po mjeri, tvrtka svoje usluge pruža na području cijele Hrvatske. Određujući razvojnu strategiju poslovanja, prije svega odlučili smo se na kvalitetu izvedbe, preciznost i točnost u poslovanju, a sve okrunili oku ugodnim dizajnom.

Ako ste odlučili svoj dom učiniti funkcionalnijim, udobnijim i uz to ekonomičnim, rado ćemo se odazvati na vaš poziv za pomoć pri adaptaciji vašeg stana ili kuće, poslovnog prostora.

Pravilan raspored prostorija neizmjerno je važan kako bi vaš dom bio funkcionalan. U svom radu primjenjujemo moderne, ali provjerene i učinkovite tehnologije i sustave, vodeći računa o rasporedu prostorija koji će omogućiti što veće korištenje prirodnih izvora svjetlosti, grijanja i hlađenja, zaštite od vjetrova i slično. Zatražite savjet prilikom odabira energenta i sustava grijanja i hlađenja. Kvalitetnom izolacijom podova, zidova i krova spriječite nepotrebne utroške toplinske energije i smanjite troškove režija! Mi ćemo vam pomoći pri odabiru materijala i energetski učinkovitih rješenja.

Jeste li znali da su dotrajali prozori uzrok čak 50% gubitaka energije utrošene na zagrijavanje prostora? Kvalitetno i s pažnjom ugrađujemo sve vrste stolarije primjenjujući rješenja proizašla iz dugogodišnjeg iskustva.

Nakon izvođenja grubih radova, preostaje da vaš prostor učinite udobnim i vizualno ugodnim mjestom za boravak. Pogledajte veliki broj primjera uređenih interijera koji vam mogu pomoći da lakše odredite što zaista želite. Prepustite nam izradu kuhinje ili sobnog namještaja po vašoj mjeri, nakon što smo zajedno pronašli dizajn i materijale koji će najbolje odgovarati vašim željama.

S poštovanjem, Zoran Grgoković Direktor i vlasnik tvrtke

Zašto izabrati nas?!

 • Adaptacije

  Uređenje interijera i exterijera
 • Interijeri

  Sve u jednom
 • Namještaj

  Izrada namještaja po želji klijenta
 • Kupaonice

  Pažnja na svakom detalju